TUALA WANITA KELUARAN MUSLIM

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Alhamdulillah, Akhirnya Allah izinkan juga tuala wanita buatan Muslim berada di Malaysia.

Ya ia bukan di hasilkan di Malaysia tetapi di Turki. Ia dibawa masuk dengan usaha keras seorang usahawan Muslim bernama tuan Ahmad dan Puan Aisyah.

Gigihnya perjalanan tuan founder untuk mencari pembekal tuala wanita yang 100% dibuat dari orang Muslim bagi memenuhi permintaan tuala wanita buatan Muslim di Malaysia.

Banyak negara Islam di timur tengah beliau pergi bagi mencari pembekal yang betul-betul owned by Muslim akhirnya beliau berjumpa dengan pembekal sekarang di negara Turki.

Bile dapat tau dah ade tuala wanita yang dibuat oleh MUSLIM terus tak fikir panjang terus cuba contact hq untuk daftar jadi pengedar.

Alhamdullillah bile try guna memang kualiti tuala wanita ni sangat terbaik walau harganya sangat murah berbanding brand yang KM guna sebelum ni.

Tuala wanita ni die nipis je, tekstur lapisan atas pun lembut je bile pakai. Ia diperbuat dari kapas dan serat buluh yang sangat berkuasa dalam proses penyerapan cecair.

Ade 3 jenis pad ni iaitu saiz normal, saiz long dan saiz night serta bersayap. Ade 2 jenis pack iaitu pack standard (pek kecil) dan pek superekonomi (pek besar super jimat).

Harga pula yang kecik rm5.50 je pek setiap pek kecik tu, dan yang besar rm12.50 setiap pek. Berbaloi sangat-sangat bertukar ke Aisyah Sleepy ni.

So memang highly recomanded la pada kaum wanita yang betul-betul ingin menyahut kempen #BUYMUSLIMFIRST.

Dulu kita tiada pilihan kan? So bile dah ade pilihan ni takkan kita masih nak kekal setia pada brand yang tak menyumbang pada pembangunan umat Islam kan?

So ape tunggu lagi, jomlah kita pakat bertukar kepada brand Aisyah Sleepy ni, mudah-mudahan cepat Allah izinkan kita buka kilang pembuatan di Malaysia.

BMF Community

BMF Community

Platform perkongsian cerita semasa

Leave a Replay

Pengenalan

Saiful merupakan pengasas group BMF 2 juta. BMF Community di adakan bagi berkongsi permasalahan serta cerita semasa kepada umum.

Blog

Fan Page

Partner Page